Sol och vår?

Ja det kan man undra, för imorse var det frost på gräsmattor och rutor. Men då jag var vid postlådan och hämtade en early bird-försändelse (mitt "födelsedagspussel" snögubbar) kändes det som solen värmde. För första gången i år och en grilldoft spred sig över grannskapet. Ett av grannhusen hade plockat fram grillen, för att laga lunch.
Själva hade vi Ingas kålsoppa att äta..........
Sent igår kväll (återigen) kom Inga igång med lite bakning. Två bananer behövde tas omhand och blev en banankaka. Sen var ju ugnen ändå varm, så hon gjorde chokladsnittar också.
Så nu finns det lite kaffebröd att bjuda på när syster kommer på fika imorron eftermiddag.
Har även en prinsesstårta i frysen.......som enligt gängse "regler" borde avätits idag: "Fössta tossdan i mass".........men den får alltså invänta fredagen för konsumtion.
Har börlat att pussla. Maken frågade om jag behövde förstoringsglas......... ja några stora bitar var det ju inte.
En tur till Mölltorps ICA, för lite matpåfyllning och köpa grönsaksjord för plantering av årets tomatfrön. Men nu i fåtöljen för en tidig match ifrån Prag........Liverpool såklart i Europacup-slutspel.
5-1 på bortaplan, vann de matchen med. Bra att ha med då returmötet på hemmaplan sen ska spelas också......på väg mot kvartsfinalen.
 
Vad Inga åstadkom igår kväll.....vi smakade av banankakan, till kaffet idag.
 
Det kom en liten ask.......och så ska det alltså se ut.....till slut.
 
....och så var det då alltså kålsoppa till middag.
 
Mellanmål till fotbollen..........
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0