Uppe ganska tidigt......

......faktiskt redan runt åtta idag.
Värmde mig lite pulverkaffe och tog med en macka tillbaka till sängen. Ringde sen tjänstgörande assistent hos syster, för att diskutera lite angående förändringar av telefonabonnemang och leta "ny" förhoppningsvis pålitligare (billigare) bil.
Hade haft en del kontakt med sonen under kvällen och även om inte JAG fattade vad han messade om, så förstod nog assistenten bättre (tänker jag).
De bestämde sig för att åka in och titta på en bil i Skövde, men den var såld bara en timma innan de kom dit och ens kunde se om den passade i storlek........ så tillbaka på ruta ett.....igen. 
.....och leta bil är ju inte min favoritsysselsättning, har heller inte särskilt stor kompetens (eller intresse) i ämnet. Men sonen är ju ganska snäll och hjälper nog till .....igen.
Maken har återkommit från Tidaholm, med bilen som fått på sig sina "sommarfötter" och sen hade han flera hämtade paket skivor med sig också..........
Tog en promenad till återvinningen, med ett protesterande ben som sällskap. Får se vad sjukgymnasten har för "tips &pep" att förmedla till den kroppsdelen, imorron (om det finns några).
 
Kvällsmacka igår med gravad lax.......
 
Lite vårkänsla börjar infinna sig......iallafall när solen skiner.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0