Ruta ett

Så var det då dags igen. Hostade till imorse och slog upp det onda till "full volym" igen. Kanske lite värre till och med. Har varit på Vårdcentralen och dom gissar på ett revben som är skadat. Ingen smärtlindring hjälper bara att ligga helt still och hosta går inte. Panik när jag behöver harkla mig och detta är inte speciellt kul att hålla låda om, så det blir time out igen. Ska se om jag kan få någon smärtlindring som hjälper imorgon.
Ingen julmarknad för mig alltså!

Julmarknad i Hönsa på torsdag

Har idag varit på Second Hand igen och gjort nya fynd, samt inhandlat lite mat. Håller på att sticka en vuxentröja i traditionella "Pippifärger" men hinner nog inte riktigt klart den till torsdag, då det bär av till Hönsa Bygdegård för Julmarknad. Men jag har ju en hel massa andra tröjor att ta med (ca 50 st) i olika storlekar och färger.
Dessutom en hel del broderade bakdukar och fina stenar från Andalusien. Nu återstår det att se om någon är pigg på att handla dessa alster.
Det är kallt ute, vi har "bara" -15 grader, men i Tibro har de -20 enligt rapport. Sonen ringde och förhörde sig om han kunde få låna mammas bil på grund av kylan, tills han fått ordning på sin egen vinterbil. Det har blivit för kallt att cykla. Vi kan nog lösa detta några dagar så han kommer med bussen imorgon och hämtar den.


Ljusslingan i glashuset.....


...får imorgon sällskap av en adventsstjärna (ett av dagens fynd)

RSS 2.0