Aftonbladet eller Expressen......

Ibland är det svårt att välja, inte mellan Aftonbladet eller Expressen för där är valet självklart, men som illustration av beslutsångest, är det ju en klassiker.
Aftonbladets TV-tidning från i onsdags ger information om en hel del program att välja på i kväll.
Körslaget med Lottodragningen, där det alltid finns en spänning om: "Tonight is the night?" som fixar ekonomin fram till pensionen. Hoppet om den stora vinsten som fixar allt, dör dock vanligtvis redan när första bollen rullat ner i rännan. Men reklamen för ett visst annat spel: "Plötsligt så händer det..." finns där, i bakhuvudet.
Jakten på Julia verkar också sevärt, samt naturligtvis "El classico" i fotboll, Barcelona-Real Madrid som brukar bjuda på riktigt bra och underhållande matcher. 
Alla tre startar klockan 20.00, sen finns det repriser framöver och numera görs det också reklam för att programmen börjar ".......precis när du vill" om du har tillgång till tekniken.
Annat var det förr, då började Bollibompa klockan 18.00 punkt slut. På 80-talet fick man påminna och tjata på sonen så han inte missade det hela, men hans inställning till att hålla tider har alltid varit ganska avspänd.
Som svar på "Skynda dig det har redan börjat.." blev mer än en gång: "Ja men jag har ju inte satt på TV:n än".
Då förklarade man tålmodigt?, att så fungerar det inte, men vem hade egentligen rätt, sett över tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0