Dagen efter.......

Dagen efter kvällen före, vart tog den vägen? Jag som inte ens var med på After Work, varför blev jag så fuktansvärt trött och orkeslös, samtidigt som deltagarna i gårdagskvällens uteliv.
Smittar det av sig, ja till viss del om man får göra en brandkårsutryckning till grannbyn bortanför vår, klockan kvart över tre på natten. Därför att de som tog bussen hem, för att jag inte skulle behöva ut och köra så sent, hade haft så roligt att de somnade av ren utmattning och missade hållplatsen i Fagersanna. Ja, om sanningen ska fram, fanns det nog lite andra bidragande orsaker också.
Hur som helst, var inte just den här "brandkåren" så snabb, fattade lite långsamt när telefonen ringde vid tre, men tog mig ut till bilen i alla fall.
Mitt i natten kom två personer gående i snabb takt för att inte frysa ihjäl medan de väntade på "hjälp".
(Vid en riktig brandkårsutryckning finns det ju åtminstone en brasa att värma sig vid.)
Gott och väl så långt, men.....
Lyckligt ovetande om att det fanns trötta vuxna som behövde sömn, vaknade sen två glada och pigga grabbar vid halv sju.
Mardröm, i halvvaket tillstånd, jag var ur sängen en liten stund men krälade snabbt tillbaka och lämnade morfar åt sitt öde. När klockan hade passerat nio, kallades "nästa brandkår till platsen" för assistans till sina hårt prövade föräldrar. Jag slocknade som en sten i flera timmar, svårare än så är inte svaret, på: vart dagen tog vägen?
Men en gåta kvarstår: Var får barn sin energi ifrån????..... vill ha!, snälla lite bara!!!

Kommentarer
Postat av: Per och Britta

Vi läser dagligen och med stort intresse Din blogg. Du skriver bra! Och vilka snälla barn Du har som ser till att Du har något att skriva om. Hälsa alla, stora som små.

2010-04-25 @ 09:58:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0