....och doktorn sa:

Nu har jag pratat med doktorn på Vårdcentralen, efter att ha varit på magnetröntgen, av bl.a. höger knä och fått svar. Det var både irriterat (precis som jag) och trasigt lite av varje därinne.
Nu ska hon se till att jag får komma till en ortoped, samt att de ska titta även på det vänstra.
Hon höll med mig i min teori om att jag förmodligen, i flera år, snedbelastat både höft och knän på grund av att jag fått ont i "mitt friska knä" också. Har nämligen rensat det vänstra för många år sedan och det är i nuläget, om inte perfekt så mycket bra, i jämförelse med det högra i alla fall.

Hade jag varit besvärlig och påstridig för sju år sedan när ortopedkliniken inte ens ville titta på mig, utan avfärdade det hela med lite artros och gå på sjukgymnastik, kanske det inte hade behövt bli så illa.
Vi får se hur det går, men fortsättningsvis ska jag vara besvärligare......
Det bär mig emot, för jag är ingen anhängare av metoden: "den som skriker mest och högst har rätt och är i störst behov av hjälp" men........

Det ligger tyvärr nå't i att man måste vara frisk för att orka vara sjuk.

Kommentarer
Postat av: Eva Gustavsson

Hej!

Som du vet tar det lite tid innan jag läser i datorn

men nu har det skett. Synd det där med knäna men det är bara att inse. Kroppen börjar bli gammal och sliten dock inte knoppen. Det låter som sagt var inget vidare, men stå på dig och tjata.

Glad påsk önskar vi dig och ingemar iallafall./Eva o Arne

2010-04-02 @ 10:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0