Det blåser i trä'a idag!

Solen skiner allt emellanåt, men det blåser så kraftigt att det inte är någon "hit" att vistas ute.
Jag har varit en tur till sjukgymnasten idag och fått förhållningsorder på övningar för knät, vi får se hur det går.
Har i alla fall bestämt mig för att ge det en ordentlig chans, vara redig och utföra alla "streckgubbarna", hon ritat åt mig. Det blev en liten avstickare till Sparhuset på hemvägen, där jag sprang på lite fynd. Då de hade halva priset på allt hos Presentakuten, inhandlade jag lite tyg och barnkläder. Affären ska upphöra men lämnar plats åt "Hemkompaniet" som har liknande sortiment och öppnar i september, enligt expediten. 
Det har därmed börjat samla sig lite här hemma inför den stundande julen. Men i år tänker jag inte göra så många paket, bara till de minsta! Vi får se hur det blir, har börjat "grunna lite" på hur jag ska lägga upp det, men Kalle Anka, mat och fika, ändrar vi nog inte på, inte så mycket i alla fall.
Höll på att somna framför TV:n igen till kaffet på maten, men hann ta mig i kragen och har nu suttit vid datorn i tre timmar istället. Fick iväg en ansökan om jobb till Arbetsförmedlingen igen, för vilken gång i ordningen vet jag inte, har tappat räkningen vid det här laget.


Gårdagens fynd, på begäran av maken som nu ska börja vispa.....


Hemligt innehåll, -fram till jul!


Sundare livsstil på gång???


Nattens fullmåne över Fagersanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0