Ett övergivet mål

På gräsmattan står ett övergivet mål med en underligt formad boll i och en bit därifrån ligger en vattenpistol. Lite längre ner på tomten sitter en provisorisk "grind" i form av ena långsidan på en spjälsäng. Det är vad som finns kvar av "barndagarna". De reste vidare i förmiddags för att hälsa på nya bäbisen Wera i Västerås. Visst är det skönt att inte snubbla över alla leksaker, kläder och teckningar högt och lågt, men lite tomt och tyst blir det allt.
Vädret är inte heller på sitt bästa humör. Vi kan säga så här: Vattenpistolen på gräsmattan behövs inte längre för blöt blir man automatiskt, bara man sticker ut näsan.
I morse skulle vi hämta lite grönsaker ur landet till frukost. Det var väldigt intressant att ta upp morötter och plocka salladsblad, men efter en tugga när de var tvättade, återgick barnen till den ordinarie menyn, fil&banan med macka.
Hoppas bilmatsäcken fick ett bättre mottagande, den bestod av frukt, hembakade bullar och Ahlgrens bilar.
Efter att ha "vänt upp och ner på huset" i välbehövlig städning är jag nu ganska mör och somnar säkert gott, bara jag slår mig ner vid TV:n, maken har åkt på bortamatch med fotbollslaget och två-årspresenterna ligger på köksbordet för inslagning, så morfar kan ta med dom nästa helg när han åker upp på klassträff i huvudstaden.


Vi hämtar sallad....


och morötter


"resterna" i det trista vädret

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0