Fredagsfynd

Som planerat en tur till torget blev det och med hem därifrån, några kassar med blommor som nu är planterade lite runtom i trädgården. Sen har jag också försökt att snygga till vår sida av grannens häck, på gårdsplanen. Det var någon vecka sedan han klippte sin sida och ovanpå. Detta medförde dessutom att en del ogräs som växte i gruset rök med av bara farten, dock finns det rikliga mängder kvar, men nu orkar jag inte "krafsa" mer.
Nu ska jag nog ta en kopp kaffe med nå't gott till och fundera på om det blir en tur till Hörnebo imorgon. De "små barnen" däruppe har inte fått något lördagsgodis på hela sommaren, (av mormor) eftersom jag jobbat alla lördagar sen midsommar, första helt lediga helgen ligger nu framför mig. Antar att den passerar lika fort som vanligt.
Sandalerna jag inhandlade i början av veckan är provade, de är precis lika sköna som de verkade, har haft dom hela dagen.
Ikväll ska vi boka hyrbilen till Spanien-semestern, har sett att det just nu är väldigt bra pris, (1286:- för nio dygn) samt att Fagersanna IF får "några korvören" när vi hyr hos Holiday Autos. Sträva alltid efter win-winsituation.
Sen blir det kommissarie Morse på Kanal 9 kl. 21.00, kvällen är räddad!


Ser det hyfsat ut?


Läcker närbild, -tycker jag.


Bättre än döda tomatplantor.


Sköna sandaler

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0