Konstnärsvännerna

Efter att ha jobbat en "bonusdag" åkte jag hem med den inhandlade fisken, från Klangahamns butik som ligger bakom Turistcentrum.
Köpte lite rökt lax på inrådan av min yngste kusin, men kunde heller inte motstå en liten röding som såg god ut.
Sen blev det en snabbsväng till Second Hand-butiken i Tibro som öppnade igen efter semesteruppehåll. Där var dock så "okristligt"! mycket folk, så jag beslutade att återvända en annan dag. Lite mat behövde också anskaffas, sen snabbt hem igen för en träff med "Konstnärsvännerna". Vi har inte setts på hur många år som helst, tror vi kom fram till att det var ungefär tio år sen sist, trots att vi bor kvar i samhället allihop.
Värdinnan bjöd på hembakat bröd, varpå vi fick lägga allsköns framdukade läckerheter till landgång efter egen smak och design. En blåbärsbakelse till kaffet fick vi också. Det blev en hel del pratande och tittande på gamla kort, från den tiden "vännerna" var konstproduktiva med träff i husets källare varannan vecka och ute på diverse äventyr.
Väl hemma igen, var jag bara tvungen att testa en minimacka med den rökta laxen, samtidigt som jag ugnsbakade rödingen till morgondagens matlådor. Det luktar i alla fall gott!
Då solnedgångs-fotografen var upptagen med sin reunion, blev det tyvärr en lucka i dokumentationen idag.
Men vi kan ju som konstnärsvännerna, ta fram de gamla fotona och titta på.


Mina tre konstnärskollegor med fotoalbumet i högsta hugg


Minimacka med rökt lax (smakade mmmmmmm....)


Ugnsbakad röding i vitt vin till onsdagens matlåda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0