Presenterna packade

Imorgon eftermiddag bär det iväg till Stockholm för att gratulera lillebror som blir 2 år. För två år sedan var vi också i huvudstaden, för att om möjligt tajma in att vara barnvakt åt storebror när lillebror skulle "komma ut".
Måndagen den 18 augusti, ringde jag till min faster i "Sumpan" och förvarnade om att vi skulle komma på besök till eftermiddagen. Fram till dess var det utflykt till söder med Leo som gällde, för att titta på Finlandsbåtarna och äta pannkaka på fiket med utsikt. Vi hade precis avslutat ätandet när blivande fadern ringde och undrade var vi befann oss, samt sa att vi nog skulle dra oss hemåt, för något var på gång. Klockan var då ca två och vi var hemma vid halv tre, med en sovande storebror som missade ståhejet inför BB-transporten. Morfar fick köra och de blivande föräldrarna lastades in där bak. Sen bar det av i ilfärd till BB. Ett och annat rödljus ignorerades, för det var bråttom.
Morfar återkom strax före halv fyra och vi åkte till faster som bestämt. I hissen upp till henne kom ett SMS, att nu var det klart, Joel föddes ca 15.40. Faster var därför bland de allra första att få veta den glada nyheten.
Dagen därpå vid lunchtid fick vi träffa lillebror för första gången, då de kom hem från BB.
Då låg han stilla i sin bilbarnstol och gjorde inget väsen av sig. Det är lite annorlunda nu.
Dags alltså att lasta bilen med presenter och morföräldrar för en liten födelsedagstripp.


Presenterna till Joel (och något till Leo)


Födelsedagsbarnet Joel, hoppas han ser nöjdare ut imorgon!

Kommentarer
Postat av: Mickis

Haha.. jag älskar den ungens minspel =)

2010-08-17 @ 20:20:45
URL: http://marresmirre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0