Här finns det gott om klöver.....

Jag pratar naturligtvis om den sorten som växer.....och blommar i gräsmattan. Vet inte var de kommit ifrån, har inte haft några mängder förut om åren. Tänk om det vore den andra sortens klöver istället, den sorten som tyvärr INTE växer på våra bankkonton. Kan i och för sig finnas väldigt naturliga förklaringar till det.
Ingen av oss har något oförskämt högavlönat jobb, allraminst jag för tillfället, men roligt arbete har jag, över sommaren. Det är mycket värt i sig och pengar är inte allt. Men det går inte att bortse ifrån att de är användbara och nödvändiga, i alla möjliga sammanhang. Bland annat till fakturan på vår inglasade altan, som kom "som ett brev på posten" förra veckan, precis som jag förutspådde! Nu är inte den utgiften någon plötslig överraskning, men lek med tanken att "de klöver" som är öronmärkta till räkningen, inte skulle behöva flytta till Glasmästa´'n.....
"Va' roli't vi kunne haft!" Nu får vi hålla till godo med utsikten, inom "glas och ram" istället och den är GRATIS för tid och evighet vilket vi är så nöjda med.
På det hela en väl genomtänkt investering att njuta av framöver.
Imorgon ska de felande fästena till gardinstång två inhandlas, så de sista solskyddsdraperierna kan installeras. Bara de hunnit få hem nya hos Hem & Hobby, annars får det bli ytterligare en tripp senare i sommar. "Hemska tanke!!!"


Överblick av naturtillgångarna


Detaljgranskning av desamma


"Intet nytt under solen!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0