Imponerande??

I juni var jag mycket imponerad av att några timmar efter att jag skickat in rapport till A-kassan, om att jag påbörjat ett jobb, var avgiften dragen med autogiro på den högre summa man betalar i medlemsavgift så snart man inte stämplar fullt. Ringde och kollade för säkerhets skull, men det var ju rätt antal kronor de tagit, så då låter vi det vara till hösten och bevakar att det fungerar även åt andra hållet.
Trodde jag! Men i juli var det "rättat" eftersom de dragit för mycket i juni, trodde dom (systemet) så nu blev det fel i alla fall. Ringde och påtalade det hela och sa att det var alltså för bra för att vara sant att en uppdatering hade ägt rum, snabbt och enkelt! Den jag talade med föreslog att jag skulle avvakta anmodan om att betala mer, om de kom på felet. Vilket jag tänker göra, dessutom var det draget två gånger till tandvårdsförsäkringen denna månad.
Hå hå jaja!! Teknikens under upphör man aldrig att förundras över, men det vill till att hålla koll, så man inte blir lurad, för mycket!
Min rygg har fått sig en ny omgång av "hårdhänt" massage, känner mig lite mörbultad, men får tro att det på sikt blir ännu bättre, då jag i förrgår efter behandling, direkt kunde känna att det gick åt rätt håll.
....och nedräkningen kan börja, inför bröderna Danielssons ankomst, någon gång i början på nästa vecka.


...nej så små och lätthanterade är de inte längre...de har växt!

Kommentarer
Postat av: Mickis

Haha.. nej så små är de inte längre.. till och med Joel ser ju lugn och lätthanterlig ut ;-)

2010-08-02 @ 22:53:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0