Promenad och bad.......

Idag har jag jobbat på arbete nummer 2, egentligen är det nummer 1, eftersom det var den första anställningen som blev klar för sommaren. I morse var det inte lika hett som det sedemera, återigen har blivit. (Pust!)
Jag och min "jobbarkompis" hade en riktigt skön promenad på vägen, med skog på båda sidor. Det var tyst, bara en bil åkte förbi oss under tiden vi traskade i skuggan, av de höga träden.
Sen stod det gräsklippning på schemat, men till och med gräsklipparen protesterade mot att arbeta i värmen.
Jag var envis och startade om "honom" säkert tjugo gånger, innan han vann. Då var jag helt slut utav värmen och vätskebrist, främst på grund av kopiös svettning. Kändes som ett nederlag att en maskin hade vunnit. Ok, han hade en bundsförvant i solen och två mot en brukar ju oftast sluta med förlust.
Väl hemma, frampå eftermiddagen, slumrade jag till i fåtöljen, när jag försökte sticka lite, men sen körde vi igång grillen och har nu ätit kycklingfiléer med majskolvar, klyftpotatis, sallad och currygräddfil. Det slank ner utan problem.
Maken drog ner till sjön för ett snabbdopp, vilket jag med glädje avstod. Har istället nyttjat duschen två gånger redan idag och nu ropar glassen från frysen........!!


Min jobbarkompis på promenad...


...vid storskogen


Ska jag "hoppa i"??


Ja, det ska jag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0