Uppdrag

Idag blev det lite mycket att välja på, vad det gäller godsaker till kaffet, på jobbet. Det blev en bakelse till frukost, sen fanns det tårta till lunch och jag själv hade med rabarberkaka. Det blev i mesta laget, så jag beslutade att "omdirigera" mitt kaffebröd till Hjo, att dela mellan föräldrar och syster med kompisar.
Det var nämligen så att jag tänkt ta den vägen när arbetsdagen var slut, för att lämna några födelsedagspresenter till den som fyllt, respektive ska fylla år. Mor och far vill inte ha några presenter, har de sagt i många år, men jag "fattar så trögt" alternativt "behöver inte lyda längre", så det blir alltid något i alla fall.
Idag blev det alltså både varsitt paket och en kakbit. På vägen dit hade jag åtagit mig att leverera lite broschyrer om Karlsborg till kollegorna på Turistinformationen i Hjo. (Snuva Posten på lite porto, alltså!)
....och när man ändå är i Hjo, vore det ju en dödssynd! att inte åka till Hem & Hobby. Eftersom jag inte ville begå en sådan synd, var jag tvungen att avsätta tjugo minuter innan stängningsdags till ett besök.
Det blev påfyllnad av "lagret" för lördagsgodisgrejor till de små barnbarnen, sopsäckar och maskindiskmedel.
Kom inte och påstå att något av detta är onödiga prylar!!!!
Morse är slut på TV, så nu väntar "uppdrag tvätt".....


Ikväll eller imorgon bitti, -det är frågan?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0