Väska och vattenkoppor

Sonen ringde igår kväll och hade mellanlandat i Canada på väg till Los Angeles för semester. Allt var bra så långt, förutom att flygbolaget lyckats glömma kvar, just hans väska, - i Frankfurt. Han hade i alla fall tandborste, tandkräm och deodorant talade han om för mamma. Typiskt hans tur tänkte jag och funderade lite vidare. Visst hade han köpt resan med sitt VISA-kort? ska kolla villkoren för bagageförseningar i den försäkringen man då har automatiskt.
Efter vad jag kan förstå av att läsa dessa, får han minst 2000 kr. mot inköpskvitto och får han vänta mer än 24 timmar ytterligare upp till 5000 kr. Jag ringde genast tillbaka och delgav honom "de goda nyheterna". Så skynda Er ut och shoppa nu innan väskan kommit fram!! men glöm inte kvitto.
Fick ett meddelande för någon timma sedan att de grundade med frukost, för att orka med "serious shopping".
Han verkade inte heller direkt ledsent över, att de var tvungna att uppgradera hyrbilen till en Corvette cab, för att få GPS.
Ikväll kunde jag så både läsa och se bildbevis på, att yngsta barnbarnet i Hägersten, "ärvt" vattenkoppor från storebror. Nu önskar vi Joel ett snabbt tillfrisknande så han orkar resa till Fagersanna i slutet av nästa vecka på semester med mor, far och storebror. Vi behöver nog "aktiveras" lite och DET ÄR DEN GRABBEN BRA PÅ, speciellt tidigt på morgonen.


The Danielsson brothers, looks like little angels but be warned!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0