Då var det slut......

Det bär mig emot att erkänna, men tyskarna spelade bättre än engelsmännen så det var inte så konstigt att de avgick med segern, även om det hände en hel del i första halvlek som gick England emot. Så nu är det slut på VM, för ytterligare "ett storlag".
Hur bra man än är som individuella fotbollsspelare i sina respektive lag, så fungerar det inte på landslagsnivå.
Men de har inte som vissa andra stora nationer, skämt ut sig, även om de kan bättre.
Det kanske är dags att anlita engelsk tränare till engelsmän, som en intervjuad pub-åskådare på hemmaplan (med pinten i handen) påpekade. Italienare gör ju ingen människa glad, när det gäller fotboll i alla fall.
Hann inte hem för att se matchen, så jag satte på TV:n på jobbet och stannade sedan kvar efter stängningsdags och såg klart.
Tur var väl detta, eftersom en av de sista kunderna jag hade inne, kom tillbaka och hade glömt sin kamera i lokalen. Det var en tysk tant, "Oma" (mormor/farmor) kallade hon sig själv och pratade mycket och länge.
Hon var helt otrolig, var på cykelsemester ensam, därför att Sverige var så vackert och hon hade inte körkort.
Hon startade i Hannover och var på väg till Trondheim via Östersund för att åka båt vidare till norra Norge.
Hon var 78 år!!!!! Eftersom vandrarhemmet i Gullspång, där hon tänkt sova nästa natt var fullbelagt, ville hon ha hjälp med bokning av hotell i Kristinehamn istället.
Jag ringde och fixade en bokning åt henne och fick veta att vi svenskar var mycket trevligare och hjälpsammare än hennes egna landsmän och hade det mycket välordnat med turistinformation.
Visst är det roligt att jobba när man får höra sådant, men nu är jag ledig i några dagar så jag får väl ge "Inga" order om att påbörja gardinerna..............


Efterrätt till Argentina-Mexico blir persikor med grädde (en klassiker)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0