Nationaldag

Man ska inte åka och shoppa på helgdagar men..... Idag var jag bara tvungen att kolla om de hade fått hem "rätt färg" på garnet hos Rusta. Är lite sugen på att starta "kusintröjan". Det fanns inte mycket, men faktiskt de färgerna som jag var ute efter. Vad löjligt nöjd man känner sig då (i alla fall undertecknad).  När jag ändå var i Skövde och många andra affärer också var öppna, blev det besök i några flera.
Kunde inte låta bli att köpa neonfärgade vattenpistoler till barnbarnen. Kanske får jag ångra detta dubbelt när de väl kommer hit. Chansen att bli blöt ökar avsevärt, så gör också faran för kritik från föräldrarna, över olämpliga leksaker. Smällar man får ta! Barnen kommer säkert att ha kul, det är huvudsaken!
Hittade också ett par tofflor som verkade sköna på Skokanonen. (till mig såklart)
Väl hemma bakade jag bullar som utlovat till studentfesten på fredag, samt slängde ihop två banankakor av bara farten, så jag blev av med de övermogna bananerna som annars skulle ha kastats.
Därefter började jag på ovan nämnda tröja. Anette tittade förbi på en kopp kaffe. Då passade vi på att provsmaka kanelbullarna "innan leverans".
Nu ska jag fortsätta på stickningen och titta på Poirot. Sen ska jag skrapa Triss-lotten från ÖB, då har den nog mognat till.


Fagersanna flaggar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0