oj, oj, oj, oj, oj, min stackars hjärna.........

Det märks att man inte är tjugo längre. Att lära sig nya rutiner och hålla reda på en massa olika saker, sliter otroligt på den begränsade kapaciteten mitt huvud "har kvar". En massa nya intryck och göromål att sortera, ingenting är egentligen komplicerat, men så mycket  på en gång skapar kaos. De kollegor som varit där ett tag, hävdade dock att de upplevt något liknande som nya. Det är i sig en tröst, men man vill ju behärska allt direkt, därav frustrationen.
Förutom själva turistkontoret och kundmötena över disk behöver man ju också, helt riktigt, veta vad det är man rekommenderar. Därav rundvandring på museét och en två-timmars äventyrsvandring på fästningen.
En för övrigt smart idé, att uppleva aktiviteterna själv. Då har man koll på vad som finns att göra och kan besvara frågor.
Det är väl bara att "sitta lugn och fin i båten" och ge sig själv den tid det tar, att behärska utbudet. Ingen har väl lärt sig allt första dagen. Tålamod och is i magen är bra egenskaper, som jag ska försöka nyttja efter bästa förmåga.
Kan inte klaga över att det är tråkigt i alla fall, för då ljuger jag. Bara lite jobbigt..........
Bifogar en bild från "flykten undan fienden".


Karlsborgs Fästning sedd från vallen, Vättern i bakgrunden

Kommentarer
Postat av: Marie

Hejsan Gerd!



Kan tänka mig att du blir lättvaggad i kväll av Ingemar. Du måste ju vara helt trött i huvudet efter en sådan dag. Och jag förstod att du är som jag måste lära sig allt på en gång. Men det verkar ju vara ett väldigt trevligt jobb.



Ha det så gott.



Kramen

2010-06-16 @ 20:41:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0