"Sjukbesök" och grillfest

Idag har maken gjort ett av sina sällsynta besök på Second Hand-butiken i Tibro. Vi var och tittade på en furusoffa som eventuellt skulle kunna funka till altanen. Vi beslutade att tänka lite mer på saken och gjorde därefter ett stopp i färgbutiken, för inköp av färg att måla bordet och den gamla träsoffan med. Vi frågade innehavaren, vilken sorts färg som var bäst att använda. "Bestå" fönsterfärg blev svaret, "det har vi hemma, en hel burk" sa maken, varpå vi gick. Så billigt har vi aldrig förr kommit undan, vid köp av färg.
Sen var det Hörnebo nästa, för besök av skadad, nyss opererad motocross-åkare som nästa vecka ska hoppa till studenten på kryckor, eller alternativt åka rullstol. Hela sommaren får han stå ut med detta efter kraschen på SM i Tibro för fjorton dagar sedan. Han och brodern fick "sluta skolan-peng",  godis, chips & coca cola eftersom vi är bortresta när avslutningen är.
På hemvägen hittade vi en "Gourmet-restaurang" (Sibylla) vid vägkanten, där intog vi lunch bestående av kebabtallrik.
Maken gav sig på trädgårdsmöblerna direkt när vi kom hem och soffan är isärmonterad samt vitmålad. Imorgon visar det sig om alla bitar passar ihop igen.
Kusin Monica kom på en "tröj-visit", vi får se hur det tilltänkta alstret blir, har lite alternativa mönster att välja på, beroende på vilket garn som finns tillgängligt för inköp.
Grillen fick arbeta som avslutning på ytterligare en solig, skön dag. Vi avnjöt fläskfilé med tillbehör medan vi inspekterade ägorna på första parkett.


Grillbuffé


Panorama över kvällens solnedgång



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0