Roadtrip

Passade på när tillfälle fanns, att ta en utflykt till Göteborg, som sällskapsdam till assistenten, som skulle hämta hem Ellies matte från flyget. Kunde faktiskt dessutom bidra med lite praktiska geografikunskaper, så vi tog genvägen över Bergsjön/Angered. Angeredsbron från Gårdsten över Göta älv till Hisingen är ganska imponerande, speciellt som idag, när det var fint väder.
Vi anlände precis till utsatt landningstid, parkerade utanför och gick in i ankomsthallen. Planet var några minuter sent, så jag hann knäppa en bild när det landade.
Det tog några extra minuter, utav olika orsaker och när vi kom ut satt en parkeringsbot på vindrutan. Jag lyckades lokalisera "den skyldige" tjänstemannen och Anette skyndade dit för att reda ut problemet. Han hade dock inte "mottagaren påkopplad", så hennes förklaring missade målet. När hon då tog till "megafonen" för att han skulle höra bättre, (vilket  alla andra runtomkring också gjorde,) klarade han till slut att fatta ett bra beslut i frågan och vi kunde fortsätta färden mot korvkiosken i Alingsås utan att behöva ta med den gula lappen som skulle kostat 600:-.
Bra rutet! "God övertalningsförmåga" kommer man ibland långt med!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0