Måndag -igen!

Måndag är bara en av veckans dagar inget speciellt, annat än att det varannan vecka är tre dagar kvar till A-kasseutbetalningen. Denna veckan får jag dock ge mig till tåls ända till fredag innan den gigantiska summan finns på kontot, eftersom det är helg mitt i vecka. Kom just att tänka på en positiv sak i samband med detta, jag är "ledig" klämdagen vid Kristi Himmelfärd, det har inte hänt många gånger i mitt yrkesliv.
Maken jobbar förstås som vanligt, både idag och kommande klämdag.
Direkt när han slutar på fredag, skall vi dock åka iväg på en "mini-break", till Västerås. Hittade nämligen ett sista chansen-erbjudande hos DTF-Travel på nätet, som jag lyckades boka. Vi betalar 277 kronor för två personer, två övernattningar, inklusive frukost. Under sådana förutsättningar har även vi med tight budget råd att "lyxa" lite. Sen är det inte så långt kvar till Stockholm, dit vi tänker åka på lördag och låna Leo och Joel för en utflykt. Kanske kan vi ta med lillebror till Arlanda för första gången, till vår skogsglänta vid staketet, där man ser flygplanen starta och landa. Sen måste vi givetvis också äta på McDonald's (jippiii!) eller hur?, är väl obligatoriskt med barn.
Kommer ihåg våra barn, de var inte speciellt intresserade av att titta på omgivningarna när vi var på bilsemester, men så snart de fick se en McDonald's-skylt, blev de överlyckliga.
Har förresten sökt ytterligare ett jobb idag, (många blir det!) och naturligtvis fotat solnedgången.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0