Biltvätt

Tyckte att det var dags att tvätta bilen, det var ett tag sen sist. Men tro för den delen inte att jag släpade fram högtryckstvätten, hink och svamp. Nej det finns betydligt enklare sätt än så, för den "late", nämligen åka till Statoil och köpa ett kort med Guldtvätt, köra bilen på plats och sen gör maskinen resten. Den blev faktiskt riktigt fin, om man bortser från de lackskador som både jag och andra åsamkat vederbörande. Vi får se framöver hur jag ska ta tag i detta, lika bra kanske att avvakta till våren med omlackering. Vintern kan ju bli hård även i år.
Tog en sväng på torghandeln, men köpte bara en liten krukväxt att förnya med inomhus.
Var sedan en kortis på Sparhusets utförsäljning och hittade bl. a. en väldigt skön kofta till mig, som jag i skrivande stund inviger (pris 40 riksdaler).
Hemma väntade solen och "lökadopp med fläsk", vilka båda avnjöts i glashuset följt av en god kopp kaffe, varefter jag använde kameran till att dokumentera höstens intåg i trädgården.
Efter att ha serverat fredagsvickning bestående av bakpotatis med hemmagjord röra, har jag ikväll tittat på Idol, nu när det har börjat på riktigt! Tycker inte, som många andra, att det är kul att se alla kassa auditions när folk gör bort sig, utan vill vänta till höstens deltagare är klara och direktsändningarna börjar. Dessutom är merparten av bakstycket på vuxentröjan jag startade i förrgår färdigt, modell "Pippi" med svart bottenfärg.


Höstvy mot nordväst.....


samt åt söder


Lite aktivitet på sjön till kaffet


Fredagsvickning

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0