Inköp och fika

Då var det dags att fylla på förråden efter bortavaron. Det var gott om plats i kylskåpet innan vi åkte på förmiddagen, men nu ser det bättre ut igen. Maken hade lite beställd litteratur i ljudboksform att hämta på biblioteket, så han släppte av mig vid affären, så jag kunde börja. Förhoppningen var givetvis att jag skulle vara färdighandlad när han återvände, men se så var det inte! Jag hade bara hunnit med en snabbsväng i den nya inredningsbutiken på Sparhuset: Hemkompaniet och hade inte ens hunnit börja plocka ihop det som stod på inköpslistan. Ja,ja, han har ingen shoppingrutin, men övning kanske kan ge färdighet. Men han är något motsträvig till sådan träning. Dock hittade han en avdelning med böcker, när han letade efter mig och glömde snabbt bort att han hade ringt och frågat var jag befann mig. I detta läge undrar man ju om vederbörande har gått vilse, för stort är inte vårt shoppingcenter, att det tar någon nämnvärd tid att förflytta sig från A till B, så att säga.
Mobiltelefon är dock en bra uppfinning, som snabbt kan reda ut läget och medan jag plockade vagnen full av mat, var böckerna "barnvakt".
Sen åkte vi en tur till sonen och tog en fika, samt bestämde en tid i nästa vecka då han och jag ska utforska Hemkompaniet mera grundligt, både för att få idéer och eventuellt göra några inköp.


Nej så krokig var inte vägen till affären idag...


...och inte var detta dagens meny heller


Vädret var också något sämre.....


...så var även utsikten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0