Mitt i natten!


Att gå och lägga sig tidigt, är ingen garanti för att bli utsövd. Vi gick och lade oss redan klockan åtta, för att vara någotsånär pigga när väckarklockan/mobiltelefonen ringde 02.00. Då var det dags att gå upp för färden på dryga 18 mil till Landvetter. Flyget hade nämligen den dåliga smaken att lyfta redan 07.00. Vi klev in i avgångshallen strax före 06.00, alltså gott om tid kvar, men när vi checkat in och kommit genom säkerhetskontrollen, stod det redan boarding på vårt flyg. Snabbt och enkelt blev vi infösta i planet och sen bar det iväg.
Klockan elva stod vi redan utanför ankomsthallen i Malaga med alldeles för mycket kläder på oss, kunde vi konstatera. Strax dök dock skyttelbussen upp som skulle ta oss till biluthyrningsfirman en bit bort. Vi fick en svart Peugot med skrapmärken på varenda skärm, så vi behöver inte vara oroliga för att skrapa lacken, det är fixat. Vi tog en liten sightseeing upp i bergen för att besöka en engelsk delikatessaffär som jag sett om på TV, men väl i staden där den skulle ligga var jag så hungrig och trött, att entusiasmen att hitta dit, helt försvunnit. Vi beslutade att styra ner mot kusten igen och fixade lite nödproviant på en Mercadona, utmed vägen. Så småningom hittade vi en pizzeria vid havet, halvvägs till Nerja. Det smakade väldigt bra i trivsam miljö.
Väl framme väntade en perfekt lägenhet med otrolig havsutsikt på oss. Vi tog en kortkort kvällspromenad och inhandlade det mest nödvändiga innan vi stöp isäng.


Första måltiden i Spanien, på pizzeria "Ciao Italia" vid havet


Glass, kaffe och öl i väntan på att nyckelkontoret skulle öppna!


Den som väntar på nå't gott......vår utsikt!


Mera utsikt lite åt höger, balkongen svänger och det finns även fönster åt det hållet.


Så här ser solnedgången ut vid vår strand i Nerja, fint men inte slår den Fagersannas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0