Överhoppad dag

Har idag besök i det "korta huv'et" av objuden gäst. Han anlände tidigt i morse och har inte fattat att han ska bege sig vidare ännu! Han håller på och dunkar mig över ena ögat hela tiden. Ipren-mannen har inte kommit och räddat mig heller. Därför har jag legat med filt över huvudet för att mildra dunket och sovit, lite från och till. Vilken tur att det inte har varit strålande sol och fint väder, så jag hade behövt gräma mig över det.
Men det blir så tråkigt att inte göra någonting och bara sova, så jag har bestämt att försöka ignorera eländet nu.
Får väl prova djungeltrumman till Ipren-mannen en gång till och kanske blanda lite färger, så jag kan börja måla snart istället. Sen måste jag bestämma innehållet till morgondagens matlådor och göra desamma. En tur med dammsugaren har jag sett, är också på sin plats.
Mitt på da'n ringde förresten telefonen och det var min faster i "Sumpan", som hade fått ett brev med lite kossor i från mig, vilket hon tyckte var överraskande och roligt. Vi pratade nog nästan en timme, så nå't positivt hände ju faktiskt i alla fall. Dessutom verkar djungeltrumman ha nått fram denna gången för det dunkar inte lika mycket längre. Till middag imorgon blir det fläsk med löksås, tror inte maken gråter direkt över det valet.


Stilla höstidyll


Skymningen sänker sig över sjön......


innan mörkret gör sitt intåg



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0