Höstväder när det är som bäst

Dagen började lite mulet, men efter visiten hos sonen med lite fysiska aktiviteter inomhus, var det fint och varmt när jag skulle åka hem frampå eftermiddagen. (Vi hann allt med en hel del ändå, även om jag inte hade tid att stanna så länge.) Anette hade lovat att komma ut och "misshandla" min rygg lite.
Det är väl inte alla som ser fram emot att få ont, men i detta fallet brukar det vara värt att lida lite för det känns bättre efteråt, så också denna gång.
Vi avslutade det hela med kaffe och glass i glashuset, samt pratade om en hel del intressanta saker som hon för tillfället läser om på skolan. För övrigt har sonen och jag bestämt en ny träff på torsdag för vidare heminredning.
Hans tand har efter akutbesök idag på morgonen åtgärdats, "lugnat ner sig" och föranleder inte längre feberfrossa, men han verkar fortfarande trött efter den pärsen. Nu är det snart dags att kolla TV-tablån och imorgon kommer "Bengtsson" på visit för att bland annat ta en promenad i det vackra vädret, vilket jag hoppas och tror står sig.
Sen blir det utflykt till något trevligt ställe.....


Grannarna skördar sina äpplen


...och det är nästan alldeles vindstilla med fint kvällsljus.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0