Hinder och husvagn

Började dagen med en tur till Tibro, hade lite saker att lämna av på Second Hand-butiken. Detta föranledde givetvis också en någorlunda snabb inventering av vad de hade till försäljning, just denna lördag. Jag hittade en hel del smått och gott, som fick äran att följa med hem. Nästa anhalt var födelsedagsbarnet i Hönsa. Där hade någon varit och "hällt av" ett lass med ved, som man fick väja för på infarten. Det var inga större problem, men i nästa skede fanns grindstolpen i sten, som alltid har stått där, på samma ställe. Det blev liksom för mycket att hålla ordning på, så jag rätade upp bilen lite för fort och hörde skrapet. Bakre dörren och del av skärmen "tappade" en del färg, kan vi säga.
Retligt men självförvållat! Hunden kom i samma ögonblick och hälsade välkommen, lika jätteglad som vanligt.
Av förklarliga skäl kände jag i stunden inte riktigt samma entusiasm.
Hon fick dock så småningom också ett paket, vilket öppnades snabbt och lätt, med mycket pappersbitar flygande runt på sängen. Innehållet, en kraftig taggig rund ring, var på några minuter snart söndertuggad och hunden såg mycket nöjd ut med sitt jobb: "Lite extra arbete fixat åt assistenten, få se nu om nå'n ger mig lite tårta om jag ser riktigt snäll ut." Vi fikade och pratade en stund innan jag var tvungen att bryta upp för hemfärd och ta emot egna gäster. De hade precis anlänt och framgångsrikt backat ner en stor husvagn på vår uppfart.
Fika, prata, äta, prata lite till, kvällsvickning och "kaffe i salongen" med mera prat i konkurrens med en påslagen TV, som faktiskt ingen egentligen tittade på.
Sen blev det snabbt midnatt och dags att "tänka på refrängen" så vi kommer upp till den gemensamt bestämda frukosten imorgon klockan nio. Ska bara skrapa trisslotten jag köpte igår!


En del kan parkera, även stora fordon, andra hade en dålig dag, på den fronten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0