"Sicken j...la smäll!"

Efter en sömnlös natt med många tvättmaskiner klara, lyckades jag somna till slut vid sjutiden och sov till ca halv elva i alla fall. Inget ont som inte har något gott med sig så att säga, tvättandet blev på detta sätt klart lite fortare än planerat.
Startade min dag med obligatorisk havregrynsgröt och gjorde sen färdigt smörgåstårtan till kvällsfikat.
Därefter hämtade jag in vår gamla dammsugare från förrådet, att låna ut till sonen innan han får nya påsar till sin.
Vore ju synd att skjuta upp städningen som nu har kommit igång, p.g.a. en så'n skitsak.
Lastade in grejorna och åkte mot Tibro, möttes av ett kraftigt regnande halvvägs och väl framme vid hans port, stannade jag i bilen, tog upp mobilen och tänkte ringa in till honom, då small det!! så in i h-vete. Lät som om det slagit ner i bilen allra minst. Satt kvar och samlade mig i väntan på att regnet skulle lugna ner sig. Sonen och diverse andra invånare i hyreshusen tittade ut, här och var. En person höll på att fotografera en massa vid grannhuset.
Då fick vi se att blixten slagit ner i det huset, fyra våningar upp och halva skorstenen var borta. Den låg splittrad på gården nedanför, precis där jag en halvminut innan hade passerat med bilen. Brandkår och räddningstjänst kom snabbt till platsen, spärrade av och så får vi väl se i tidningen imorgon exakt hur illa det tog.
Åkte sedan vidare till Sparhuset, där jag som ögonvittne kunde upplysa några undrande människor om, vad det var för smäll de hört.
Lite omskakad blir man allt en stund efteråt, men det gick över när jag ätit min matlåda, som idag bestod av "Lökadopp & fläsk". Sen kom f.d. kollegorna från Turistbyrån och fikade. Vi satt på verandan och njöt av vår utsikt tills det blev mörkt. Nu har jag precis avslutat en internet-test angående sökt jobb på Arbetsförmedlingen, får se om jag går vidare i rekryteringen. I ugnen står en potatisgratäng med kebabkryddad köttfärs till morgondagens middag. Nu ska vi bara smaka om den duger till människoföda!


Tidig morgon fångad av sömnlös, klockan är 05.30


Den klara smörgåstårtan


Diverse goodies, tack snälla kollegor!


Det var inte så kallt som det ser ut


Gratängen är ätbar och utportionerad i matlådor.

Kommentarer
Postat av: Anonym

ooohhhh jäklar anamaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-09-02 @ 01:29:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0