Varning!

Inte lika soligt och fint väder idag, men helt ok att ta en kaffe i "glashuset" där det aldrig blåser. Inga direkt starka vindar, men det fläktar lite och termometern har inte orkat upp så långt på skalan.
Sonen tittade in och "var väckarklocka" på sin tidningsrunda och vi diskuterade när jag skulle besöka honom härnäst.
Maken hade match, så han for iväg på förmiddagen till Norra Fågelås med sitt "utvecklingslag". Den nya benämningen på gamla tiders B-lag, efter vad jag förstår. Ensam hemma (som vanligt), tog jag itu med att fixa kålsoppa till morgondagens lunch och köttfärsbiffar till dagens middag. Sen blev det inte så värst mycket mer gjort.
Efter middagen fick jag dock ett konstigt ryck och ställde mig vid strykbrädan en stund. (Det finns oändliga mängder att hämta ur garderoberna och stryka om andan faller på.) Nu ägnar jag mig inte åt sådana "duktighetsfasoner" särskilt ofta och behöver därför inte riskera att "materialet" någonsin ska ta slut. Men det är andra dagen i rad och hög tid att aktivera varningsklockan så det inte blir en vana. Vill till att fokusera på andra kreativare sysslor, så man inte hamnar i "tråkträsket". Kom just på, att jag i alla fall har satt upp en ram med två pappersfoton, (så länge) av bröderna Danielsson, storfiskare Leo och glad paketöppnare Joel. I väntan på ett "riktigt" dagiskort av Joel.


Första fångsten


Lyckligt leende lillebror


Varning för överdrivet nyttjande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0