Äntligen

Så var det då dags, för båten man har hört talas om och pratat för under två turistsäsonger, att påbörja sin sjö- & kanalresa. Gissa om telefonerna gick varma i förmiddags. Det var meningen att den skulle starta från Forsvik redan klockan 10.00. Men det första jag fick höra när jag klev in på jobbet vid elva, var försening. Sen följde ett antal olika bud tills båten så småningom vid ettiden äntligen gav sig iväg. Cirkus (i dubbel bemärkelse) tre låg så i alla fall äntligen Erik Nordevall vid kaj i Karlsborg. Nu får vi se hur resten av äventyret avlöper kommande veckor.
Framåt eftermiddagen tittade så kusinen in en stund. Hon hade gjort sin sista dag på "gamla arbetet" och ska, efter en veckas semester, börja på nytt jobb. Lycka till!
När min tid "var ute för idag" drog jag snabbt en vända till Hjo. Syster var inte hemma, så det blev fortsatt färd till mor och far. Blev sittande en bra stund och pratade  med far medan mor tittade på sin såpa. Ytterligare en sväng till syster, men fortfarande ingen hemma. Hem och hobby, om någon undrar, fick ett besök allra först (innan de stängde). Ringde kinarestaurangen på hemväg och hämtade mig en friterad kyckling med sötsur sås, till kvällsmat.
Har nu tittat på filmen "Mitt Afrika", ganska bra faktiskt och den har ju fått en massa Oscars.
Hantverkscup-helg har startat, så maken har sysselsättning i dagarna tre. Jag ska besöka second handen imorgon, innan dom stänger denna gång. Har nämligen ledig helg.......


En ny dag startar


I väntan på Erik Nordevall, båtar, folk.....


....och mer ved!


Huvudattraktionen anländer, äntligen! i sällskap med bogserbåt. (just in case?)


Här återstår bara att se om de vet "Hur man angör en brygga?"


Den som väntar på nå't gott......osv. Det är frågan för dagen?


I Fagersanna väntar i alla fall vy väl värd väntan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0