Avskedspresent

Sista dagen med norrlandskollegan, var ganska lugn och jag hoppas och tror, (för det måste man göra) att vi lyckades med de rutinuppdrag som skulle utföras inför den nya veckan. Det fick bli ett överlämningsbrev till kollega som kommer tillbaka från sin semester imorgon, då ingen av oss finns på plats. Jag har nämligen två hela semesterdagar att tillbringa i Stockholm, där jag i skrivande stund befinner mig. Närmare bestämt på Danviksklippan. Som sagt det var sista arbetsdagen ihop och vi får framledes hålla kontakt via Facebook, så det blev vi hörs vid fyra när hon gick. Vid halv fem kom hon emellertid åter, med en stor mjukglass i handen, till mig som avskedsgåva. Hon ville "bjuda igen". Den smakade bra till kaffet, innan färden mot huvudstaden.
Sen dök en f.d. kollega från Posten i Tibro upp och hälsade på, när han och sambon "var ute och finåkte". De hann dock försvinna innan maken dök upp för färden norröver.
Nu får vi se vad vi hittar på imorgon, med bröderna bus. Lillebror sov när vi kom, men storebror och morfar har spelat Fia med knuff sedan dess. Snart dags att sova lite kanske, men de har nå't slags party på balkongen nedanför......


Kladdigt kalas till kaffet, men gott, tack!


Lite mer än halvvägs, Kalk-linbanan utanför Arboga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0