Full fart (men inte med Stefan och Christer)

Seg säng idag också, men kom iväg till jobbet efter att ha "vinkat av" morfar och grabbarna till ett tidigt bad i sjön.
En del att göra stundtals på jobbet också, men tänkte gå lite tidigare idag då jag gjort lite för mycket tid några dagar. Men se det gick inte, för då hände en massa saker i vanlig ordning, så att klockan passerade sluttid ytterligare en dag. Bland annat lyckades jag återigen med konststycket att vända all text lodrätt på skärmen, bara genom att trycka på två (fel) knappar samtidigt. Tro nu inte att det bara är att trycka tillbaka, på samma knappar igen, onej då, enkelt kan det ju inte få lov att vara. Vi får se om kollegan med telefonhjälp av datasupport fixar det som förra gången. Var tvungen att åka innan någon lösning hittats.
Gymet lockade som vanligt, samt livsmedelsaffären därefter. Väl hemma blev det kökstjänst direkt och sen är även morgondagens middag förberedd, samt grillkött lagt i marinad och blåbärskaka bakad. Imorgon kväll efter jobbet, hoppas jag på en någorlunda tjänstefri afton från köket. Det dyker eventuellt upp några gäster och en barbeque står på agendan. Kycklingspett med sallad och kaka till kaffet är planen (i mitt huvud i alla fall).
Det står för övrigt en spann med flera döda abborrar i vatten, på trappan. Morfar och storebror var ute i båt och fiskade i eftermiddag, lillebror och mamma var också med, -en stund. Det var lite svårt att sitta still tyckte Joel, så de gick ganska snart iland. Barnen verkar inte ett dugg trötta nu ikväll, men vi vuxna är ganska möra, ialla fall mormor och morfar.


Bildbevis från båtturen, på Örlen.


Fångst visas stolt upp.


Nybakad blåbärskaka

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0