Gästfri

Idag återgår vardagen till det normala igen. Nåja, hur normalt det nu kan bli med en massa saker fortfarande att hålla reda på och fixa, men det finns inga leklystna och nyfikna grabbar som vänder upp och ner på tillvaron i hemmet. Bara att erkänna hur svårt man har att hänga med i svängarna nuförtiden. Har jag måntro gått och blivit lite gammal och stel? Erkännande nummer två, jo så är det nog. Orkar inte ens allt det man skulle vilja göra och framförallt, var tar tiden vägen och vaaar kommer alla leksaker ifrån?? Inte har väl jag köpt så mycket, som dekorerar gräsmatta och hus rätt duktigt vid varje besök. Effektiva är bröderna också, för på nolltid har alla tillgängliga och otillgängliga föremål vandrat, från sin förvaring till alla golven i huset och ut i trädgården.
Det gamla ordspråket: "Var tid har sin tjusning" känns därför väldigt korrekt, i dubbel bemärkelse.  Känner mig väldigt gästfri och vill gärna ha besök, samtidigt som det är rätt skönt när vistelsen är över och man då blir gästfri, om det är någon som hänger med på mitt resonemang.
Idag var det en del strul på jobbet också. De scouter från England som skulle gå guidade turer hade blivit försenade och dök upp ca tre timmar efter utsatt starttid. Vilket ytterligare bevisar min tes: att det inte är helt enkelt att "administrera" och organisera barn. Det var nämligen så att ledarna inte riktigt hade kontroll på tidsåtgång för tonåringar att bli packade och klara på morgonkvisten. Vi kunde dock fixa så att de fick gå turen och de var mycket nöjda med allt.
Då återstod bara turen till gymet, komplettering av kryddor som tagit slut och iordningställande av matlådor till morgondagen. Sen blir det att sätta mobilen på väckning, fyra långdagar väntar närmast.
Till sist: Diskmaskinen tillfrisknade från "snuvan", tvättmaskinen går för högtryck, men städning skiter vi allt i, till åtminstone imorgon.


Fira lite födelsedag i förväg


sen måste vi ju testa presenterna också


Bada i pool är inte heller så dumt


Sista uppdraget utfört, innan hemresan. Matat fiskarna på Turistbyrån.


Nu återstår bara att ställa sig i kön med dom andra bilarna, vid broöppningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0