I'm back!

Det första jag fick se så snart jag klivit ur sängen, var den lilla haren som kommit tillbaka. Vi måste ha gott gräs, för det var vad han åt....än så länge. Snart hittar han väl salladen kan jag tro.
Frukostvariation, macka och kaffe innan en tur till återvinningen i Tibro, med en del bråte. Det var jag och ett dussintal karlar som kommit på samma idé. Det gick fort att avyttra skräpet och därefter blev det en snabbtitt för lite proviant, på Netto, innan huvudmålet Second Hand. Som vanligt svårt att gå helt tomhänt därifrån. Åter i hemmet, blev det förberedelser för spenatmiddag. Det är den maträtt som tar hela simultanförmågan i bruk, då man har många saker på gång på spisen samtidigt. Koka ägg, koka potatis, sen steka bacon, skala och skiva potatis för stekning, skala ägg, värma spenat, göra stuvning.....allt på en gång. Men när det är klart, blir det fest!
Efter denna stärkande måltid fixade jag glashuset och "bytte byrå" städade efter maken på framsidan (nedklippta grenar från äppelträdet) innan jag kunde klippa gräset där också. Blev en kopp kaffe i glashuset samt något kallt att dricka som belöning. Två fulla tvättkorgar skrek att de ville in och lägga sig i skåp och lådor och maken behövde befrias från vildvuxet hår. Det blev kantarellmackor till kvällsmat. Inga hon är allt bra snäll.


Ok kusten klar......


...då är det bara att ta för sig.


Oväder på gång.


Gourmet-middag! på riktigt.


Solen börjar bli sömnig, nu redan vid åttatiden!


Då avslutar vi dagen med en svampmacka. Nej jag har inte varit i skogen.
Det fanns att köpa i lösvikt på Netto, vilket jag bevisligen gjorde.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0