Ledig? fredag

Hyfsat väder när jag vaknade vid halv niotiden, på min "day off". Åt grötfrukost och tittade på ett husletarprogram på TV. Det började så smått mulna på, så det blev ett snabbt beslut om att försöka hinna få gräset klippt innan eventuellt regn anlände. Direkt ut i trädgården och igång med maskinen. Duggregnet började när jag hade halva  framsidan kvar, vilken bara tar knappt fem minuter, så hyfsad tajming får jag väl säga. Bara att spola av allt gräs på badskorna och fötterna, för att fortsätta in till dammsugaren, som avundsjukt väntade på uppmärksamhet. En snabbvända runt husets golv, sen var det dags för andra frukost. Coffee & toast följt av en dusch och vidare till Tibro torghandel. Här behöver man ha kontanter och gärna växel, så jag stegade bort till bankomaten för att som vanligt ta ut 400:-, för att just få växel. Men se det gick inte! Bankomaten talade om att det endast kunde tas ut jämna 500-lappar.
Vilken tur att jag nu hade mer än 400 på kontot! Någon växel blev det ju inte men vad gör man, den dan banken är stängd och man behöver pengar men inte har över 500 på kontot? Ytterst irriterande!
Fick i alla fall köpt lite nya blommor till trädgården, i ösregnet, innan det var dags för gymet. Som bonus efter "workouten" fick jag sedan handla mat, innan tillbaka i hemmet, det var dags för disk, tvätt och blomvattning (inomhus).
Utomhus lär det inte behövas den närmaste veckan. Vi får väl se när torgblommorna kan komma på plats, för i ösregn går jag inte ut och planterar. Nu ropar tvättmaskinen "fääärdig!"


Coffee and toast


Nej, det är inte vattenväxter i baljan!


Viss skillnad från igår kväll.....


Torgblommorna får "campera" inne, till imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0