Snopen

Idag planerade jag att om allt flöt smidigt vid stängningsdags, borde jag hinna till Tibro, hämta mitt paket från Tradera och hinna in en sväng på second hand-butiken som öppnade igen efter semesterstängningen. Dessutom hade jag ju glömt kvar lite varor där sista öppetdagen före sommaruppehållet, som förhoppningsvis skulle finnas att få med hem.
Inga somhelst problem, när klockan var sex fanns inte en kotte kvar i lokalen och jag började resan mot Tibro. Först blev det paketet och sen vidare till Candela, men vadnudå folktomt! Hade jag tagit fel på höststartsdagen? Nejdå inte alls. Men det visade sig dessvärre att de ändrat öppettiderna, (från 16.00-19.00 till 15.00-18.00) vilket jag inte alls är nöjd med. Vad skulle nu det vara bra för?
Passade då på att handla lite mer mat istället. Kände plötsligt ett väldigt behov av att tröstäta. Nej, skoja bara.
Nu behöver jag inte göra det imorgon, som annars hade varit nödvändigt. Får väl bli en tur till Karlsborgs second hand då istället, men den är mycket mindre och inte lika trevlig.
By the way: Mina två assietter jag ropat in på Tradera var hela och fina, så nu har de fått bekanta sig med "sina syskon" som redan står i skåpet.


Jodå, det blev faktiskt "en lille" idag också (päronsmak) till kaffet


Månadens konstverk i augusti


Visst är den fin? tycker i alla fall jag. Väldigt engelsk, surprise!


Det var där jag handlade ikväll, men inte sååå mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0