Sparade

På väg till arbetet idag hördes plötsligt på radion ett bekant "intro", som omedelbart krävde högsta volym. I detta fallet sparades det inte på ljudnivån kan jag lova. Vad föranledde då en sådan extraordinär behandling?
Jo en av mina absoluta favoriter, (all times) : "Show me heaven" med Maria McKee.
Annars är nog just sparade, rätt ordval för hur jag gjorde med gymet. Det får vänta till fredag. Kunde ju åkt idag också, men man ska väl inte överdriva. Då vi direkt efter jag slutat jobbet på söndag åker till Stockholm för en två-dagars vistelse, intalade jag mig det var bättre att gympa på fredag. Så det inte blir så långt till nästa gång. Tyckte genast att det var ett bra argument jag kom med, så så får det bli.
Handlade en del förnödenheter inför morgondagens kvällsbesök, av barndomsgänget från Skövde på hemvägen och när jag kom innanför dörren ringde telefonen. Det var faster från Sundbyberg. Hade skickat en liten kylskåpsmagnet i form av en kossa och en hälsning i ett brev i måndags. Hon tackade för den och hävdade att det var alltid så roligt att få brev, som inte innehöll räkningar. Vi pratade en stund och slutade precis när åskan började mullra och blixtra. Nu blev det inte så farligt utan det försvann ganska snart igen.
Nu avslutar vi kvällen med spanska supercupens returmöte Barcelona-Real Madrid......


Våt vägbana och vacker ljung, där i diket.


Lugnet före stormen........


Dramatiska moln försvinner i fjärran, över för denna gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0