Brist på garn

Började dagen med välling som omväxling, följt av en macka och kaffe. Fortsatte sedan med julgöromål, d.v.s. plocka fram dukar och gardiner att skifta med i fönstren. Putsade faktiskt köksfönstren också, redigt va! Har dock inte gjort klart eftersom jag skulle leverera en beställd tröja före ett i Tibro, in ett ärende på Systemet och sen till Skövde för shopping. Flera stopp var inplanerade, först Coop, därefter två enkla hamburgare på drive-in hos MacDonald's till lunch och vidare till Maxi. Köpte en ny kaffebryggare, en likadan som vi har haft nu i fyra-fem år. Den har varit bra, men börjar bli lite sliten och smådefekt (med ålderns rätt), så en ny alltså i annan färg denna gång.
Rusta var nästa anhalt för att fylla på mitt garnförråd. Men se där fanns bara kycklinggult att finna, inte direkt årstid för denna färg. Besviken fick jag åka hemåt med oförrättat ärende.Nu har jag en hel del eget lager att sticka av, men inte riktigt tillräckligt av alla färger. Får titta in på måndag igen , då jag ska till sta'n i annat ärende.
Second hand hade även idag en del att bära hem, men först återstod "en omväg", till gymet. Tog som vanligt emot, men det känns väldigt skönt efteråt. Handbollen på TV till middagen, var väl ingen större underhållning direkt men de vann i alla fall. Har satt ljusslinga i enen och hängt upp jordnötter till fåglarna, så nu har de valmöjlighet.
Fortsatt julpynt senare idag, ska bara hitta sängen en stund först......


Fin dag och lagom med snö som kom under natten...


...och här väntar nu glashuset bara på julgranen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0