On the road again!

Började dagen med ett "frukostmöte". Hade avtalat med en gammal jobbarkompis att komma ut på en fika vid halvtio-tiden. Äggmacka och kaffe blev det idag. Satt och pratade en stund och bytte sen julklappar. Vi brukar göra det lite för skojs skull. Jag fick ytterligare en snögubbe-kompis att ta hand om och hon fick ta med sig två får-dekorerade muggar hem. Sen var det dags att göra iordning inför färd till Hjo igen.
Far fick idag komma tillbaka till korttidsboendet från en veckas vistelse på sjukhuset, mor skulle ha en leverans med kontanter inför julen och syster behövde uppdateras på läget.
Efter ett kortare besök hos mor, som för övrigt väntade på städfirman också, åkte jag vidare till far och blev sittande där nästan två timmar. Han mår inte bra, men var mycket piggare under rådande omständigheter, än för en vecka sedan. Det sjukhuset kunde hjälpa till med har lyckats, så här långt i alla fall.
En sväng in till syrran innan Netto, för inköp av en portion gourmet-middag att avnjuta vid hemkomst.
Den vita Pippi-tröjan är nu klar och en mindre variant redan påbörjad....igen!
För övrigt är Norges damlandslag mycket skickliga på handboll, håller på som bäst att köra över Spanien i VM-semifinalen.


Dukat till frukostbesöket


.....och här är den, senaste tröjan. (S/M)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0