Vad sent det blir jämt!

Idag var det dags att åka till sta'n= Skövde, för lite "bargain-hunting" på Rusta och yngsta barnbarnet skulle handla för sitt presentkort i leksaksaffären. Han, jag och dottern åkte iväg mitt på förmiddagen för att uträtta våra ärenden och avsluta med McDonald's besök innan vi fortsatte till Hjo. Där skulle g-mormmor och g-morfar hälsas på och förses med en del av dagens fynd-köp. Det blev en lång dag, vi hann in en sväng på Hem & Hobby också, men där blev inte så mycket handlat idag. Hemma igen, gick vi lös på julbordsresterna (det som morfar och storebror inte ätit upp).
På begäran, lade jag in en omgång sill till, som ska ätas på nyårsafton. Dottern har nu nämligen kommit på att det går bra att äta sill. "Det är ju gott".
Lillebror ville slå in paket, helst till sig, men det gick även bra att fixa födelsedagspresenten till mamma. Dags sen att halvligga i sängen, sticka och titta på en del program. (Stora TV:n var occuperad av morfar och storebror, för det var Västerås-hockey) Lyckades hålla mig vaken, nästan hela tiden, slumrade bara lite.
Avslutade därefter den lilla tröjan jag började på häromdagen, så den kan flytta till sitt nya hem i veckan.
...och så var klockan halv två på natten!


Så här blev den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0