Födelsedagsfirande

Fick förutom blommorna igår kväll, frukost på sängen idag med bredda smörgåsar och kokt ägg. Köpte en timer som man kokar tillsammans med äggen i kastrullen, med markeringar för hur man vill ha äggen.
Jag testade denna i torsdags och den funkade bra, därför använde maken samma hjälpmedel idag, med lika bra resultat ska tilläggas.
Dessutom hade han ett paket som jag också fick. Det vägde ingenting och han sa: (ganska nöjd) "att du kan aldrig gissa vad det är". Vilket han hade rätt i, för det var en överraskning med två biljetter till Musikalen RENT om två veckor på Stadsteatern i Skövde. (premiär idag med ungdomar från hela Västra Götaland och Kulturcentrum som arrangör) Det blir säkert annorlunda och roligt. Efteråt skulle vi gå och äta nånstans också föreslog han, men där är det mera tveksamt vem som bjuder. Nåväl det är ju samma kassa i alla fall så "who cares", kul att göra nå't ändå.
Sen var det en titt in på Second Hand, där vi lämnade in "storstadssulkyn" som ingen ville köpa när den i två månader låg ute på Blocket. En liten kasse och en stor bok hade vi med hem istället, när vi varit och fikat i Hörnebo för gratulation av makens äldsta dotter, som också fyller år just idag. (Hon är lite yngre bara)
Hennes yngste son håller på med ett projekt i källaren, som enligt honom ska stå klart när han fyller 18 till hösten. Vi kunde tala om för honom att han i Fagersanna på vår vind, gratis kan hämta lämplig möbel till inredningen.
Han var så nöjd med detta att han serverade mig påtår, vilket aldrig har hänt förut!
På Facebook har jag fått en massa gratulationer, förutom några traditionella i postlådan igår.
Maken är nu på fest med Fagersanna IF och jag ska montera ihop den färdigstickade herrtröjan som ska till Mölndal.
Sen är det Melodifestival och därefter engelskt kostymdrama på SVT 1. Kvällen är räddad, ska bara göra mig en räkcocktail (med vitlöksbröd tror jag) och en liten drink kanske....


Äggfrukost med paket



PAKETETS INNEHÅLL: "BILLETTEN"


Färdigpackad födelsedagskasse till Hörnebo


Fler "fotografer" ute


Tidebergs Värdshus, numera med café & inredning på repertoaren.


Cocktail & bröd klart, drink får bli lättöl då jag inte fick upp skruvkorken på flaskan!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0