Fredagsshopping och kvällspizza

Soligt men lite kallt, dock inte så kallt att det avskräckte mig ifrån att åka till centralorten och handla lite förnödenheter. Med bilen på gården är det ingen "big deal" heller, kan ju åka både när och vart jag vill, (i stort sett i alla fall.) Kom hem med en hel del både mat och annat, inga dyra grejer men kul att strosa runt lite på Netto och Sparhuset. Tänk vilka raffinerade nöjen jag ägnar mig åt egentligen, men det är skönt att bara kunna börja röra på sig lite mer igen. Med ett innerligt hopp om att det ska fortsätta så och att det bara blir bättre dag för dag.
Till middag idag hade "Inga" gjort iordning plommonrullader med potatis, broccoli och god sås. Ikväll funderar jag på att göra en pizza.
Har inte bara funderat på detta, utan nu står den i ugnen. Vi får se vad det smakar med mozarella, spenat, curry, svartpeppar, tomater, lök, salami, riven ost och paprika.
Maken har occuperat TV:n för det är ishockey i allsvenskan med Västerås, så jag får krypa in i sängen för att se "På spåret" om en stund.


Dom hugger ner skogen vid vägen, ser så tomt ut


I "dalgången" strax intill kyrkan har bävrarna härjat i några år, det syns även på vintern


Ransbergs skola, där alla Fagersannabarn har gått


vy över sjön, från andra hållet!


Solen går ner och......


...nu är pizzan klar!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0