Karlsson & gula rosor

Idag har jag varit på "kontrollbesiktning" hos sjukgymnasten i Mariestad igen. Hade jag skött mina gymnastiska övningar och andra instruktioner tro? I en sån här situation är det ingen idé att säga annat än sanningen eftersom det ändå visar sig på sikt, huruvida jag varit flitig eller ej. Dessutom blir ju bara jag själv lidande om jag fuskar.
Tycker nog ändå att jag hängt i ganska bra med rullade handdukar, gummiband och promenader.
Som jag sammanfattade dagsformen till honom: Mycket bättre men långt ifrån bra.
Han tryckte en del längs ryggraden för att mjuka upp den värsta delen och jag kunde faktiskt slappna av riktigt bra, har annars väldigt svårt med det. Nu ska jag fortsätta samma övningar och återkomma om två veckor igen, så får vi se hur det går.
Som belöning unnade jag mig först en kokt korv i bröd, för att sen gå lös på fynden inne i varuhuset Karlsson.
Hittade några plagg till mig, var ganska längesen jag egentligen förnyade garderoben, (undantaget västen och termobyxorna igår) så "det var jag värd" som reklamen säger. Väl i kassan för att betala tyckte jag att det blev ovanligt billigt, men protesterade naturligtvis inte. Inte förrän jag anlänt till eftermiddagskaffe hos Anette, undersökte jag kvittot. Västen som det stod 179:- på var registrerad som 10:-. Tackar!! Nu var det en hel del nedsatta varor lite överallt så det kan ju stämma i alla fall, inte vet jag men forskar inte vidare.....
Nu har klockan passerat midnatt och jag har blivit ett år äldre men frågan kvarstår: Har jag per automatik också blivit förståndigare? Mycket tveksamt, men det är inget som jag lider av .......


den nya tidens landmärken


typisk svensk gård? ...utanför Moholm


ett av Sveriges mest besökta turistmål, sommartid i alla fall!


Storskogen på båda sidor vägen, ganska öde bitvis mellan Moholm och Hönsa


ja vad ska man välja, närmast till Tibro för kaffet.


...och maken hade gula blommor med hem ikväll!

Kommentarer
Postat av: Marie

Grattis på födelsedagen Gerd!



Fina blommor du fick.



Vi har lika gråsurt väder som ni ser ut att ha hos er. Men det skall ju bli fint och varmare till veckan, så vi får hoppas på det.



Ha en riktigt fin dag.



Födelsedagskram



Marie

2011-02-26 @ 12:44:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0