Parfym, provning och promenad

Kom ihåg att bevaka auktionerna, med hjälp av äggklockan. Den första auktionen att buda på var vid nio-tiden, där lade jag ett bud och tryckte på knappen. Vad hände då tror Ni, jo det blev error, överbelastning till Tradera i ett par sekunder, vilket sammanföll så olyckligt med att auktionstiden hann gå ut innan mitt bud kom fram.
Bara att vänta en halvtimme till nästa skulle avslutas och där lyckades jag i alla fall vinna. Så nu väntar jag bara på uppgifter, så jag kan betala min Versace Versense och få den fort. Det blev nog ungefär 150 kronor billigare på detta sätt än att köpa i taxfree. (om inget strul tillstöter förstås, har ju inte fått leverans än)
När jag för någon vecka sedan gjorde ordning på mina tyger, som jag undan för undan inhandlat ur stuvlådan på Hem & Hobby för 10:- styck, hittade jag även en tillklippt och halvt ihopnålad svart kjol. Den var ju tänkt att bli färdig men hade fallit i glömska och kommit bort i de allmänna tyghögarna. I förmiddags gjorde jag så slag i saken och nu är den klar att använda. Hoppas jag trivs i den, får testköra imorgon kanske.
Det var såpass fint väder och gynnsam temperatur att det skulle föranlett dåligt samvete, om jag inte tog mig ut en stund. Stavarna och jag gick Skeastan runt och på hemväg mötte vi ännu en stavutrustad motionär som hävdade att det var härligt med motion, man blev så nöjd när man väl var hemma igen! Vet inte vem hon var, men det kunde jag utan tvekan hålla med om.
Idag hittade jag en Minute Meal i skåpet (spagetti & köttfärssås), klar i micron på 3 minuter. Ingen gourmet-mat direkt men ändå helt ok. Till imorgon blir det stekt lax i matlådorna, ska fixa det nu innan Ullared-såpan börjar.


Enkel, lite utställd svart kjol klar för premiäranvändning


Röd liten sommarstuga i vinterskrud i Skeastan


Tyskägd, numera sommarstuga (känns igen på älgdekorationen vid knuten)


Bevis vid Strandstaden att det fanns väg här redan 1815...


...och man kan även se (något färskare) spår efter tåg. (haha)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0