Utflykt till biblioteket med maken

Maken kände ett plötsligt behov av att åka till biblioteket, då han på morgonen fått ett mail därifrån om ljudböcker han beställt som anlänt. Igår läste jag i Platsannonsen att de sökte assistent dit, så jag följde med för att fråga lite vad det var för arbetsuppgifter och krav. Det var väl så att ett visst tekniskt kunnande angående datorer hade de önskemål om men hon tyckte att jag skulle skicka in en ansökan, vilket jag gjort i eftermiddag. Får väl anlita sonen för privatlektioner i IT-kunskaper om det skulle bli "skarpt läge".
När vi nu ändå var i Tibro tyckte jag att vi skulle kolla utförsäljningen av kläder i Folkets Park, som det stod skyltar om överallt. Maken var inte entusiastisk över förslaget, men jag föreslog en tur till bokrean efteråt. (om han var snäll) Jag hittade faktiskt en skön fleeceväst och ett par termobyxor att handla. På bokhandeln sen, var det återigen bara jag som handlade (för hela 39:-) en korsstygnsbok.
Därefter fick han köra oss hem igen, till middag bjöd Inga på stekta kycklingfiléer med potatis eller ris.
Lite kaffe på det och sen en promenad ensam, då maken föredrog att se sprintkvalet på skid-VM. Men jag kom lagom hem till finalerna så missade inget väsentligt. Gjorde lite pizza på rester och köttfärssås till matlådan imorgon, samt ett lass köttbullar att frysa till nästa helgs storfrämmat.
Räkningarna är klara för den här månaden, men det kommer ju alltid fler till nästa, så nu ska jag skrapa trisslotten jag köpte ihop med mjölken på hemvägen. För att öka på debiten...... men inte då! Det fick bli en kaffe och korintkaka istället.


"Inga special", risvarianten


Promenad förbi Strandstaden i nya varma temobyxor.


och här slutar Fagersanna, vägen vindlar vidare mot Spethult


"kolonilotten" vid Skeavägen ser ganska öde ut, så också bikuporna


Så har då min parfym från Tradera-auktionen kommit fram välbehållen i brev.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0