Varm choklad i termos

Igår var det Alla Hjärtans Dag, men idag är det precis 36 år sedan maken och jag var på Ullevi och såg Sprinter-VM på skridskor. Vi hade fått biljetterna av en jobbarkompis och tyckte att det kunde väl vara kul att se.
Vi gjorde några mackor, kokade lite varm choklad och hällde på termos samt packade ner den "lilla boxen" i ryggsäcken. Tog spårvagnen från Angered, där vi både bodde och jobbade, ner till centralen i Göteborg, dit åttans vagn då hade slutstation och sen var det en liten promenad till arenan därifrån.
Kommer ihåg att det var ganska kallt och många skridskolopp, därför smakade varm choklad med ostmackor extra gott efter att vi tagit upp innehållet ur den medhavda boxen och bytt ringar. Jag är ganska övertygad om att vi är ensamma om denna förlovningsprocedur och som sagt: tiden går....
I vanlig ordning hade maken inte heller i år koll på detta och hävdade dessutom, att den almanacka med bemärkelsedagar han fick som "kom ihåg-hjälp" i julas inte innehöll någon anteckning om denna dag. (Jag hade "slarvat" tyckte han.) Men det är ju faktiskt så att i ringarna finns både datum och namn på respektive partner, men, men.....
Inte för att vi brukar fira händelsen direkt men det är alltid lika fascinerande att konstatera hur svårt "den andra delen av befolkningen" har med kom ihåget av "viktiga datum"!
Festmåltid: "A fry-up" dvs. ägg, bacon, stekt bröd och vita bönor i tomatsås.


...sen återgick vi till våra vanliga kvällssysslor, jag gjorde klart de senaste tröjorna
och maken återgick till sin dator samt testade de nya hör-snäckorna jag inhandlat (på begäran)
vid mitt besök i sta'n som "taxi" åt sonen för hämtning av hans bil.


Min förlovningsring


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0