Första dagen på det nya året

Så har då första dagen redan tagit slut på det nya året, bara 364 kvar till nästa nyår då!
Trots att jag inte räknar mig till de religiösas skara, tillåter jag mig att ha en from förhoppning om att detta år ska bjuda på fler positiva överraskningar än det gamla året slutade med.
Det borde inte vara så svårt egentligen, då jag tycker att det mest varit elände på elände från mitten av november.
Maken slutade det gamla året och börjar det nya med en ordentlig förkylning inklusive kraftig hosta.
Måtte jag slippa "ärva" detta, då jag fortfarande har sviter kvar efter hostattackerna i november. Det har visat sig vara en seg historia och fyra akupunkturbehandlingar har visserligen hjälpt, men än är det inte återställt. En månad har gått och jag får nog vara tålig ytterligare minst en till, innan jag vågar hosta på riktigt igen.
Julen avlöpte ändå ganska traditionsenligt, med det mesta på lunchbordet som brukar vara med: bl. a. sill, sillsallad, Jansson, skinka, köttbullar, brysselkålstuvning, bacon och pulvermos. Fikat efter Kalle Anka hade dock en nyhet i år, korintkakor som tog slut fort, så det får väl bli en "ny tradition" till nästa år, vid sidan av tomtetårtan och pepparkakorna.
...och på måndag ska jag åka till Arbetsförmedlingen igen och återanmäla mig som arbetssökande efter att ha varit sjukskriven över en månad, faktiskt med sjukpenning enligt det telefonsamtal från handläggaren på Försäkringskassan, jag fick i onsdags. Alltid något...... men än har jag inte sett några pengar förstås!


Stormvindar och tö på nyårsafton


Vi skålade med champagneglas, men innehållet var en "Lennart"variant.


Första dagen på 2011, bjöd vackert väder.


....och solen går ner även på det nya året, här är första varianten











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0