Snabbfika i Skeasta'n

Idag hade maken ledig dag, sånär som på arbetsplatsträff kvällstid (18.30-20.30) Därför var det sovmorgon, faktiskt utan att jag behövde höra väckarklockan, en enda gång. Jag hade ett telefonsamtal att ringa till Försäkringkassan angående tidsbokning i mitt uppdrag som god man (fick inte tag på handläggaren igår).
När jag så stod och pratade med henne i vår fasta telefon, ringer även min mobil. Är inte det typiskt, ingen av telefonerna kan man anklaga för att terrorisera mig direkt, men pratar man i den ena, nog ringer den andra.
Efter avslutat samtal kollade jag skyndsamt mobilen, då de samtalen oftast är av roligare karaktär. Nu var det Eva på väg till Gun, som undrade om jag var fikasugen också. Hon lovade att köra långsamt från Tibro, så jag hann springa igenom duschen. Sen hamnade vi då i Skeasta'n på kaffe med tjat, ytterligare en väninna dök upp och snabbfikan blev nog bortemot tre timmar lång.
Hann ändå med en tur till Tibro för proviantering och en titt på Second Hand, där jag gjorde av med ett av de två presentkorten jag fick i julklapp. Det blev en massa "bra ha-saker".
Har också köpt tyg och gjort färdigt min systers gardin ikväll, ska se om den och överkastet möjligen kan bli levererade denna veckan, satsar på torsdag, då makens bil finns tillgänglig, om inte servicen på den imorgon hittar nå't konstigt, man vet aldrig....


här är några av dagens fynd


avslutar med min bonad från USA, inköpt på en amish-marknad, söder om Chicago


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0