Snart är det dags kanske,

...att plocka bort julpyntet. Men det är ingen bråska, traditionsenligt får ju pyntet stå kvar till torsdag, då "tjugonda Knut" infaller. Har väl inget större problem med att hålla, eller inte hålla sådana deadlines, men det kan väl få vara en guide-line. Börjar nog så smått att förpassa de små rödluvorna in i garderoben under morgondagen om någonsånär energi infinner sig på morgonkvisten. Det är lite segt, både med det och "slemmet".
Just segt är en hyfsad (om än inte rolig,) beskrivning av tillvaron "at present".
Kom precis på att jag kan muntra upp mig med rena lakan i sängen också, imorgon. Bort med julänglarna och i med något mera vårbetonat. Vad tror Ni om dessa två projekt, med lite avbrott för kaffe och stickningen med jämna mellanrum.
Matlåda är redan fixad så Inga har fått halvledigt. För den nyfikne, blev det köttfärsgratäng med sallad idag, så mycket att det även räcker till måndagen. Dessutom är några köttfärsbiffar klara och "ligger på kö" till tisdagens lådor. Ska bara fixa några potatisar som komplement och lite kokta grönsaker kanske (till mig)! Så jag slipper kommentaren: "det är inte så gott tycker jag."


Köket i julmundering


Mormors handbroderade julbonad


julstämning vid "englandshuset"


bordsdekorationer i vardagsrummet


och på hyllans låga del


... i fönstret håller tomtefar koll på läget!

Kommentarer
Postat av: Gudrun

Julsakerna är redan borta här. Jag är ju inte särskilt förtjust i julen, så jag tycker det är skönt när allt krafs är borta. Lite vemodigt eftersom det var sista julen i detta hus.

Ha det bra.

Kram Gudrun

2011-01-09 @ 21:10:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0